banner-spring2016

Harta

harta_2016

Promotii

promo-tab

Evenimente

events-tab

Aniversare 9 ani

comunicat aniversar Corina, Guess Who, Crush & Alexandra Ungureanu la Mega Concertul aniversar Carrefour Brasov!

Sambata, 19 octombrie 2013, Centrul Comercial Carrefour Brasov sarbatoreste alaturi de clientii sai 9 ani de la deschidere!
La ora 18:00 dam startul la distractie iar pe scena special amenajata in parcarea centrului comercial vor urca pe rand: Corina, Guess Who, ce ne va aduce cel mai nou single al sau “Cucubau” iar Crush & Alexandra Ungureanu ne vor aminti de “O iubire de-o vara”.

Asociația Diaconia

Asociația Diaconia a demarat și în acest an cu sprijinul  Centrului Comercial Carrefour Brașov “Campania 2%”  prin care fiecare cetățean poate dona 2% din impozitul pe salariu care i-a fost reținut de către statul român în anul 2011.
Te așteptăm în Centrul Comercial Carrefour Brașov, lângă magazinul Internity, la pupitrul cu formulare Diaconia, până pe 15 Mai pentru a direcționa și tu cei 2% din impozitul pe salariu care l-ai plătit anul trecut la bugetul de stat și astfel vei susține Centrul Educațional
Diaconia.
 
 
De ce asociația Diaconia?
• Pentru că sunt cea mai activă asociație umanitară din județul nostru.
• Lucrează direct cu peste 100 copii lunar din zona Carierei Bartolomeu prin programul gratuit de afterschool la sediul asociației unde 6 pedagogi calificați sunt gata să ajute fiecare copil.
• Au în asistență peste 200 de copii împreună cu familiile lor care lunar sunt susținuți prin serviciile de asistență socială și ajutor cu alimente, îmbrăcăminte, materiale de construcții, sobe, lemne de foc etc.
• Au în derulare peste 50 de proiecte în situație de criză ( proiecte medicale, construcție sau renovare) care trebuie finalizate cât mai urgent.
 
 
Cum trebuie să procedezi?
• Completează formularul 230, îl poți descărca chiar de pe blogul asociației:   http://www.diaconia.info/ro/index.html
• Depune-l chiar tu pâna în data de 15 Mai 2012  în urna amplasată pe Galeria Comercială Carrefour Brașov a Asociației Diaconia Ajutor Internațional.
 
 
De ce?
1 Pentru că nu te costa nimic!
2 Contribui la diminuarea problemelor sociale din comunitate
3 Te implici direct în educarea copiilor defavorizați
 

diaconiathumbAsociația Diaconia în Centrul Comercial Carrefour Brașov Asociația Diaconia a demarat și în acest an cu sprijinul  Centrului Comercial Carrefour Brașov “Campania 2%”  prin care fiecare cetățean poate dona 2% din impozitul pe salariu care i-a fost reținut de către statul român în anul 2011. Te așteptăm în Centrul Comercial Carrefour Brașov, lângă magazinul Internity, la pupitrul cu formulare Diaconia, până pe 15 Mai pentru a direcționa și tu cei 2% din impozitul pe salariu care l-ai plătit anul trecut la bugetul de stat și astfel vei susține Centrul Educațional Diaconia.

Salon pentru Mama

Speranta pentru copiiAsociatia “ Speranta pentru copii” in parteneriat cu Centrul Comercial Carrefour Brasov te invita sa participi si tu, cu minim efort, la implementarea proiectului “Salon pentru Mama” in cadrul Spitalului de copii din Brasov

In anul 2010 Asociatia “Speranta pentru copii”, prin vanzarea de carti postale, a colectat suma necesara infiintarii unei camere noi, denumita “Salon pentru mama” in cadrul Spitalului Clinic de Copii din Brasov. Aici mamele sau alte persoane insotitoare, pot fi internate pentru a fi aproape de copilul bolnav.

vasteptamshopping

Powered by ReveConcept